Uppdatera kontaktuppgifter till akassan

Har du varit medlem hos oss länge? Då kan det vara dags att kontrollera att du har lämnat uppdaterade kontaktuppgifter till oss.

En så enkel sak som att kontrollera att dina kontaktuppgifter till akassan stämmer kan ge oss en möjlighet att informera dig om att du riskerar att förlora ditt medlemskap om du har flera obetalda medlemsavgifter. Det ger oss även en möjlighet att meddela dig att du har ny information att ta del av när du ansöker om ersättning. Med andra ord, det gör ditt medlemskap säkrare och ökar sannolikheten till snabbare beslut om du behöver söka om ersättning.

Utöver mejl och telefonnummer kan du även kontrollera att dina adressuppgifter stämmer. Adressuppgifter uppdateras automatiskt mot den adress du är folkbokförd på. Om du bor på en adress utan att vara folkbokförd på platsen behöver du lägga in uppgifter om den tillfälliga adressen själv.  

Du kan enkelt kontrollera nuvarande kontaktuppgifter, och uppdatera om de inte stämmer, genom att logga in på den digitala tjänsten Mitt medlemskap. Du uppdaterar kontakt- och adressuppgifter uppgifterna under rubriken Min profil.