Är du intresserad av att jobba hos oss? 

Ledarnas arbetslöshetskassa är a-kassan för chefer, personer i ledande befattning och egenföretagare. Vi har drygt 80 000 medlemmar och de återfinns i en rad olika branscher. Vår huvuduppgift är att på uppdrag av staten administrera och betala ut arbetslöshetsersättning till våra medlemmar. 

Som medarbetare på Ledarnas a-kassa blir du en del av ett mindre sammansvetsat gäng på 16 medarbetare som sitter i trevliga lokaler mitt på Kungsgatan ett stenkast från Hötorget och Stockholms central.

För att passa som medarbetare på Ledarnas a-kassa är det viktigt att vara noggrann, ha en god samarbets- och initiativförmåga samt kunna arbeta självständigt. Vidare är det viktigt att ha en god förmåga att uttrycka sig i både tal och skrift på svenska och engelska. Om du därtill har tidigare erfarenhet av arbete med arbetslöshetsförsäkringen är det meriterande.

Som arbetsgivare kan Ledarnas a-kassa erbjuda kollektivavtal med tjänstepension, flextid, lunchförmån, ersättning för läkarvård, motionsbidrag, stimulerande arbetsuppgifter och ett ständigt lärande.

Även om vi i nuläget inte har några lediga tjänster utannonserade vill vi så klart komma i kontakt med drivna medarbetarämnen, så skicka gärna in en spontanansökan.

Skicka din ansökan innehållande CV och personligt brev till jobb@ledarnasakassa.se

Hjälpte den här sidan dig?