Är du intresserad av att jobba hos oss? 

Ledarnas arbetslöshetskassa är a-kassan för chefer, personer i ledande befattning och egenföretagare. Vi har drygt 80 000 medlemmar och de återfinns i en rad olika branscher. Vår huvuduppgift är att på uppdrag av staten administrera och betala ut arbetslöshetsersättning till våra medlemmar. 

Som medarbetare på Ledarnas a-kassa blir du en del av ett mindre sammansvetsat gäng på 16 medarbetare som sitter i trevliga lokaler mitt på Kungsgatan ett stenkast från Hötorget och Stockholms central.

För att passa som medarbetare på Ledarnas a-kassa är det viktigt att vara noggrann, ha en god samarbets- och initiativförmåga samt kunna arbeta självständigt. Vidare är det viktigt att ha en god förmåga att uttrycka sig i både tal och skrift på svenska och engelska. Om du därtill har tidigare erfarenhet av arbete med arbetslöshetsförsäkringen är det meriterande.

Som arbetsgivare kan Ledarnas a-kassa erbjuda kollektivavtal med tjänstepension, flextid, lunchförmån, ersättning för läkarvård, motionsbidrag, stimulerande arbetsuppgifter och ett ständigt lärande.

Lediga tjänster

Ledarnas a-kassa söker erfaren handläggare till kontoret i Stockholm. Välkommen med din ansökan! Klicka här för att ta del av annonsen. 

Skicka din ansökan med CV till jobb@ledarnasakassa.se senast den 30 september 2021. Vi kommer att genomföra intervjuer löpande och tillsättning av tjänsten kan ske innan sista svarsdatum

Hjälpte den här sidan dig?