Är du intresserad av att jobba hos oss? 

Ledarnas akassa är kassan för chefer, personer i ledande befattning och egna företagare. Vi har cirka 78 000 medlemmar i en rad olika branscher. Vår huvuduppgift är att administrera och betala ut arbetslöshetsersättning till våra medlemmar. 

Som medarbetare på Ledarnas akassa blir du en del av ett mindre sammansvetsat gäng på 16 medarbetare. Vi sitter i trevliga lokaler på Kungsgatan ett stenkast från Hötorget och Stockholms central.

För att passa som medarbetare hos oss är det viktigt att vara noggrann, ha en god samarbets- och initiativförmåga samt kunna arbeta självständigt. Vidare är det viktigt att ha en god förmåga att uttrycka sig i både tal och skrift på svenska och engelska. Om du därtill har tidigare erfarenhet av arbete med arbetslöshetsförsäkringen är det meriterande.

Som arbetsgivare kan Ledarnas akassa erbjuda kollektivavtal med tjänstepension, flextid, lunchförmån, ersättning för läkarvård, motionsbidrag, stimulerande arbetsuppgifter och ett ständigt lärande.

Lediga tjänster

Jurist till Ledarnas akassa.
Vår nuvarande jurist går vidare till annan verksamhet och vi söker därför en efterträdare. Skicka din ansökan och CV via mejl till jobb@ledarnasakassa.se senast den 10 oktober. Vi kommer att genomföra intervjuer löpande och tillsättning av tjänsten kan ske innan sista svarsdatum. Läs hela annonsen här

 

Hjälpte den här sidan dig?