Viktig information - Mina sidor

Det går fortfarande inte att nå Mina sidor 

Det går fortfarande inte att logga in och det tar längre tid än planerat att öppna upp våra digitala tjänster. Någon exakt tidpunkt för när det ska vara möjligt att logga in på nytt kan i nuläget inte lämnas. Vi kommer att uppdatera hemsidan med ny information när Mina sidor och övriga digitala tjänster åter är i drift.  

Vad har hänt? A-kassornas driftleverantör beslutade på fredagen den 2 december att ta ner sina datasystem efter ett misstänkt försök till dataintrång. A-kassorna, vår driftleverantör och branschexperter har sedan dess arbetat tillsammans för att lösa den uppkomna situationen. Mina sidor och övriga digitala tjänster är fortsatt stängda. 

När sker utbetalning av ersättning? På grund av ovan nämnda säkerhetsincident kommer det inte att ske någon utbetalning av ersättning på torsdag (8/12) . Du som tidrapporterat innan systemet stängde förra veckan på fredag (2/12) kommer att få en utbetalning på fredag (9/12). Högsta prioritet är att alla som behöver ska kunna tidrapportera för att få utbetalning på tisdag 13/12 december.

Telefon. Onsdagen den 7 december når du oss på telefon om du har generella frågor, vi kommer inte kunna besvara frågor som specifikt rör ditt ärende. Vi kommer inte att kunna ge någon prognos dessvärre.

Ansökan om medlemskap. Det går inte heller att ansöka om medlemskap. Men du har hela december på dig att göra ansökan, medlemskapet räknas från den första i månaden oavsett vilken dag du ansöker.

Vi beklagar de problem detta medför för dig och tackar för din förståelse i denna extraordinära situation!

Ledarnas a-kassa