Mina sidor stängt 11 - 16 oktober

Från och med tisdag den 11 oktober fram till och med söndag den 16 oktober byter vi till ett nytt ärendehanteringssystem. Mellan dessa datum är den digitala tjänsten Mina sidor stängd.

Tidrapporter och utbetalningar
Mina sidor är tillgängligt som vanligt måndagen den 10:e oktober. Förutsatt att du sänder in dina tidrapporter under måndagen kommer du att få din ersättning som vanligt.

Förlängd tid att inkomma med handlingar
Eftersom det inte kommer att vara möjligt att logga in på Mina sidor och komplettera påbörjade ansökningsärenden kommer vi att förlänga kompletteringstiden med motsvarande sju dagar.

Allmänna frågor besvaras
Med undantag för fredagen den 14:e oktober kan du kontakta oss per telefon under våra ordinarie telefontider även under perioden som Mina sidor är stängt. Vi vill meddela att vi under perioden som Mina sidor är stängt endast kommer att kunna svara på allmänna frågor om försäkringen. Om du har frågor som gäller ditt ärende eller önskar lämna uppgifter till ditt pågående ärende får vi be dig att invänta att Mina sidor öppnar på nytt den 17:e oktober.

Frågor om medlemskap
Du kan som vanligt logga in på den digitala tjänsten Mitt medlemskap för att se uppgifter om ditt medlemskap. Här kan du se om du betalat alla medlemsavgifter, byta betalsätt och även ställa frågor som berör ditt medlemskap direkt till våra handläggare. Notera att endast frågor om medlemskapet kan besvaras på Mitt medlemskap.

Samma system för alla a-kassor
Det nya ärendehanteringssystemet är utvecklat tillsammans med alla Sveriges 24 a-kassor och kommer att införas hos alla a-kassor under hösten och vintern 2022.