Ett grundläggande ekonomiskt skydd - för  150 kr per månad

Ett medlemskap i a-kassan är en försäkring som bidrar till att ge ekonomisk trygghet när behovet för det är som allra störst. Vi tycker att det ska vara lika självklart att du försäkrar ditt arbete, genom att vara med i a-kassan, som det är att du har en bil- eller hemförsäkring.

[Onsdag den 17 februari, 08:45] Det förekommer fortfarande driftstörningar i vår digitala tjänst för medlemsansökning. Felsökning pågår. Vi återkommer med mer info så snart som det är löst.

Bli medlem nu

Våra fem bästa orsaker att bli medlem hos Ledarnas!

Försäkrad lön

Ett medlemskap i Ledarnas a-kassa kan för summan 150 kronor per månad ge dig 243 000 kronor vid arbetslöshet.

Snabb & effektiv service

Vi har generösa telefontider året om och svarar i genomsnitt på alla samtal inom 30 sekunder.

Personligt bemötande

Som en relativt liten a-kassa kan vi ge ett personligt bemötande - om du har frågor kan du oftast prata direkt med din handläggare. Vi eftersträvar att ärenden hanteras av en och samma handläggare under hela utredningen.

Branschkunnigt stöd

Vi har lång erfarenhet och bred kompetens inom försäkringen vilket gör att vi kan bästa stöd till chefer och egna företagare som är mellan uppdrag/arbetssökande.

Vi försäkrar både anställda och egna företagare

Vi har kompetens både på att handlägga anställda och företagare. Om du byter från att vara anställd till att bli egen företagare behöver du inte heller byta a-kassan utan kan stå kvar som medlem hos oss.